Lokalombud - Göteborg

Pia Andersson, Mölndal " Göteborg"

pia.a-sson@hotmail.com

Tel 0739-934536

 

 


 

Kommande aktiviteter 2017

 

Träff 23 september kl: 12.00

Sista anmäningsdag 17 september

 

Hej!  Pia heter jag, och jag är nytt lokalombud i Mölndal- Göteborg. 

Den 23 september kl 12.00 kommer jag att ha en lokalträff vid Hinsholmskilen som ligger ut mot Saltholmen.

Spårvagnen stannar bara några hundra meter från rastgården och parkering finns. Där finns en agilitybana med hinder, fikabord,( tyvärr allmän rastgård så jag kan inte förboka vår träff) skulle det vara upptaget då vi kommer finns en stor gräsplan vid sidan om.

Området är nytt för mej men ser trevligt ut. Då detta är min första träff hoppas jag ni är många som kommer och ger mej nya ideer till nästa träff. 

Ta gärna med en fikakorg, finns en blomsteraffär i närheten som skulle sälja lite smörgåsar m,m,

 

Första gången är det inte medlemstvång, men sedan krävs medlemskap i rasklubben.

Intresserad SMS mej Pia Andersson 0739-934536 mail: pia.asson@hotmail.com

VÄLKOMMEN!

Pia

 

Aktiviteter som varit

Lokalträffen i Göteborg

 

 

Gbg 1

En härlig vårsöndag i början av april träffades ett härligt stort och glatt York-ägare-gäng, cirka 30 stycken och minst 40 yorkar vid Skatås Idrottsanläggning.Vädret var underbart och solen visade sig från den bästa sidan, helt perfekt för en träff utomhus. 

Gbg 2 
Vi tog en gemensam promenad längs de fina vårgrönskande stigarna och vi kunde klart se att våren hade gjort sin entré. Vi hade tur denna gång att få med en proffsfotograf så våra hundar blev riktigt bra avporträtterade. Det blev många fina och underbara bilder på vara härliga yorkar.
Längs promenaden hittade vi på olika aktiviteter. Våra härliga yorkar passade på att charma alla vi mötte, som då fällde trevliga kommentarer om vår ras.

Gbg 3

Framme vid den stora ängen samlades hela gänget runt träborden och vi alla dukade upp med kaffe och dopp. Detta serverades tillsammans med flera trevliga berättelser och episoder om hur det kan te sig när man är hundägare.

Anita informerade om vår rasklubb och allt som kommer att ske under året, bl.a. vårt 40-års Jubileum i Vårgårda – Tånga Hed den 6 augusti.

 Gbg 4

 

Jag berättade om Nose-Work-kursen som Nicke har deltagit i och som alla hundar tycker om, en enkel aktivitet som gör att hunden använder sitt främsta sinnesorgan: lukt.

 

Under tiden hade våra yorkar stor ”Mingel-Träff” och lekte och hade kul tillsammans.

 

Ja allt var helt perfekt och en jätterolig dag och återigen 1000-Tack alla som deltog. 

Text Maria och Nicke                                                                     Foto Monika Mlocinska